Дзень трэці. Апетытны
Сёння выхаванцы лагера пасля працоўнай дзейнасці (ачыстка баскетбольнай і валейбольнай пляцовак ад зелля, добраўпарадкавання ямы для скачкоў, прышкольнай тэрыторыі) ў другой палове дня накіруюцца да вясковых жыхароў за самымі смачнымі рэцэптамі , якімі яны не супраць падзяліцца з дзецьмі.
Што з гэтага атрымаецца, чытайце пазней.
Нашы выхаванцы толькі што вярнуліся з пошуку самабытнага рэцэпта. Вашай увазе прапануем адзін з іх ад Упраўляючага справамі Крамяніцкага сельскага Савета Валянціны Дзерачэнік.
Пячонікі
Узяць бульбу, абабраць ад скуркі, парэзаць на кавалачкі (адна бульбіна прыкладна на чатыры кавалачкі). Натаркаваць на дробнай тарцы, дабавіць прыпраў на свой густ і запякаць у духоўцы да залацістага колеру. Падаваць пад сметанковым соусам.
Телефоны: (801564) 74-0-26, 8 (01564) 74-0-27
Email: kniazevosch@grodno-region.by